Klaipėdos „Dragūno“ komanda tęsia pergalių kelią. Šįsyk į Klaipėdą atvyko Varėnos „Ūla“. Svečiai liko nieko nepešę ir buvo sutriuškinti rezultatu 40:23 (20:14).

Klaipėdiečius į pergalę vedė 9 įvarčius įmetęs Mindaugas Meškauskas ir po 5-is pridėję Igoris Kopyšinskis ir Mindaugas Dumčius.

Varėnos komandą į priekį tempė: Deivas Eidukonis 8 (3 iš 7 m.), Šarūnas Krisiulevičius 6 įvarčiai.

Praėjusių metų scenarijus nepasikartojo, tačiau nervus pagadinti pavyko, taip galėtų rungtynes apibūdinti Utenos komandos žaidėjai. Šįsyk 28:32 (13:14) pergalę iškovojo Kauno „Granito–Gajos–Kario“ ekipa.

Arūnas Urbonas uteniškiams pelnė 11 (3), o Karolis Antanavičius 8 įvarčius.

Granitiečiams 6-is (1) surinko Paulius Šarkauskas, po 5-is – Vaidas Drevinskas, Modestas Štarolis ir Karolis Grigas.

Alytaus „Almeida-Stonglasas“ patyrė pirmą pralaimėjimą šį sezoną. Į svečius atvykę HC „Vilniaus“ rankininkai, įkvėpti pergalės Vilniaus derbyje, nukovė ir arenos šeimininkus alytiškius rezultatu 29:24 (18:8).

Alytiškiams 11 įvarčių pelnė Žygimantas Micevičius, 5-is pridėjo Aurelijus Sabonis.

Nugalėtojams Martynas Žala ir Petras Raupėnas surinko po 7 įvarčius.

Moterų čempionate – kauniečių pralaimėjimas

Trečiadienį Lietuvos moterų rankinio čempionato lyderė Kauno „ACME-Gaja-Žalgiris“ (4 tšk.) žaidė Vilniuje su LEU „Šviesa-Eglė“ (2 tšk.) komanda ir kiek netikėtai nusileido 30:33 (15:16).

Vilnietes į pergalę vedė: Rasa Mikalonytė 11, Indrė Norvilytė ir Rita Repečkaitė po 5, Laima Pavydytė ir Auksė Sviderskienė po 4 įvarčius.

Kauniečių gretose išsiskyrė: Gabija Vidūnaitė 7, Audinga Kniubaitė 6, Rita Oksaitė 5, Daiva Būtėnaitė ir Laura Žukovaitė po 4 įvarčius.

Šalies vicečempionėas Kauno rajono HC „Garliava SM-CASCADA“ kolektyvas uostamiestyje susikovė su „Dragūnas-Viesulas“ komanda. Rungtynes solidžiu skirtumu 38:26 (19:15) laimėjo Kauno rajono atstovės.

Šeimininkių ekipoje rezultatyviausiai pasirodė: Brigita Ivanauskaitė 11, Dovilė Mižutytė ir Aušra Stroputė po 5 įvarčius.

Nugalėtojoms Laima Bernatavičiūtė surinko 11, Erika Drūlytė 9, Kamilė Bušaitė 4 įvarčius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją