Poilsio zonoje kabančioje lentoje atsirado kreida anonimo nupieštas piešinys, kuriame – vakarinėmis suknelėmis pasipuošusios merginos bei stipruolis „Vidma“. Šalia angliškai paaiškinta: „LKKF. We love Lithuania“ („Lietuvos kiokušin karatė federacija. Mes mylime Lietuvą“).

Kukliame viešbutyje apsistojo smarkiai pasikeitusi, bet vis tiek gausi Lietuvos rinktinė – 16 suaugusių sportininkų ir 24 jaunių čempionato dalyviai. Su jais į Liucerną atvyko trenerių, medikų ir LKKF atstovų būrys, komandą atlydėjo ir pirmenybėse dėl traumos nedalyvausianti Inga Mikštaitė bei pailsėti po balandį vykusio planetos čempionato nusprendęs Lukas Kubilius.

Kartu su lietuviais penktadienį įsikūrė Gruzijos kiokušin karatė atstovai.

Šeštadienį kata (kovinių pozų demonstravimo) ir kumitė (realios kovos) rungtyse galynėsis jauniai, sekmadienį paaiškės suaugusiųjų čempionato prizininkai.

Lietuvos suaugusiųjų rinktinės sudėtis

Moterys

- 55 kg. Rita Pivoriūnaitė, Diana Mačiūtė


- 65 kg. Rūta Brazdžionytė, Eimantė Leliukaitė


+ 65 kg. Diana Balsytė, Nora Vaznelytė

Vyrai

- 70 kg. Andrius Miseckas, Aivaras Dadura


- 80 kg. Vytautas Cėpla, Domas Sutkus


- 90 kg. Justas Laužinskas, Giedrius Semėnas


+ 90 kg. Andrius Draugelis, Antanas Klibavičius

Kata rungtis

Rita Pivoriūnaitė, Diana Mačiūtė, Raimundas Paškauskas, Gintas Gervelis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)