Antrame ture Lietuvos rinktinė tik po atkaklios kovos 7:9 nusileido šeimininkams austrams.

Fantastiškai rungtynes pradėję lietuviai pribloškė rungtynių favoritus austrus ir įpusėjus 2 kėlinukui pirmavo 4:2. Visgi vėliau šeimininkų metikas ėmė žaisti sėkmingiau ir lietuviams buvo vis sunkiau pelnyti taškus, o austrai puolime įsižaidė ir 4 kėlinukus iš eilės rinko taškus. Įpusėjus penktam kėlinukui lietuviai išlygino rezultatą – 6:6, bet čia pat klaidų neišvengė Lietuvos rinktinės metikas Edvardas Matusevičius. Tuo pasinaudoję austrai pelnė 3 taškus ir susigrąžino persvarą – 9:6. Dar vieną tašką lietuviai pelnė septintajame kėlinuke. Deja, vėliau austrai sėkmingai gaudė lietuvių atmuštus kamuoliukus ir nebeleido mūsiškiams pelnyti taškų.

2 taškus Lietuvos rinktinei pelnė Marius Balandis, o po 1 – Tomas Jankoitis, Mantas Černiauskas, Adomas Aleksandravičius, Andrius Polikaitis ir Arūnas Dankovskis.

Rungtynių pradžioje metiko pozicijoje žaidė Marijus Dargis, o prasidėjus 4-ajam kėlinukui jį pakeitė E. Matusevičius.

Pirmadienį pirmajame ture mūsiškiai 0:14 buvo sutriuškinti švedų, savo ruožtu austrai 13:1 nepaliko vilčių lenkams.

Trečiadienį lietuviai su Baltarusija, kuri 1:13 buvo sutriuškinta Izraelio rinktinės, tačiau tik po papildomo kėlinuko 9:10 pralaimėjo Švedijai.

Po 5 turų dvi geriausios rinktinės pateks į finalą. Finalo nugalėtoja pelnys vienintelį kelialapį į kitų metų Europos čempionato finalinį etapą.