Kauniečiai Vaidotas Škimelis ir Jurga Pupelytė tarp 65 varžybose dalyvavusių porų kartu su Vokietijos šokėjais Markusu Klausu ir Patricia Deutscher - pasidalijo devintąja-dešimtąja vietomis.

Kita kauniečių šokėjų pora Gintaras Svistunavičius ir Gabrielė Valiukaitė tenkinosi 29-ąja vieta.

Varžybų nugalėtojais tapo rusai Dmitrijus Timochinas ir Ana Bezikova, aplenkę Vokietijos porą Franco Formicą bei Oksaną Nikiforovą bei trečiojoje vietoje likusius italus - Riccardo Cocchį ir Joanne Wilkinson. IDSF Lotynų Amerikos šokių pasaulio reitingo lyderiai - slovėnai Matejus Krajceris ir Janja Lesar - tenkinosi ketvirtąja vieta.

Tarp dešimties geriausių turnyro dalyvių iš viso buvo trys Vokietijos bei dvi Rusijos poros, italai, čekai, slovėnai, amerikiečiai bei lietuviai. Varžybose Vokietijoje dar dalyvavo šokėjai iš Šveicarijos, Liuksemburgo, Lenkijos bei Austrijos.

Beje, IDSF Lotynų Amerikos šokių klasifikacijoje V. Škimelis ir J. Pupelytė užima 23-iąją vietą (871 tšk.), o G. Svistunavičius ir G. Valiukaitė tarp daugiau nei 1200 pasaulio porų yra 74-i (386 tšk.). Aukščiausią - aštuntąjį reitingą - iš Lietuvos porų tarp Lotynų Amerikos šokių atlikėjų turi vilniečiai Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė (1259 taškai).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją