„Man labai gėda, skaudu ir apmaudu. Negaliu patikėti, kad taip su manimi pasielgė ne kas kitas, o mama. Ji pagrobė visus mano pinigus ir gyvenamąjį būstą. Viską, ką uždirbau sporte. Net automobilį, kurį padovanojo Maskvos meras. Man nieko neliko. Dabar su mažu vaiku atsidūriau gatvėje“, – skundėsi A. Grišina.

Gimnastė taip pat atskleidė, kad per savo profesionalią karjerą uždirbo apie 20 milijonų rublių (apie 318 tūkst. eurų), tačiau pinigines sąskaitas tvarkė jos motina.

„Mano šeima gyveno iš mano pinigų. Paskui, kai mano pajamos baigėsi ir pradėjau lauktis vaiko, kai man prireikė šeimos pagalbos, mane tiesiog išvijo ir viskas. Negana to, man skambina broliai, tėvas ir grasina, kad jei nenustosiu triukšmauti, bus prasčiau“, – pabrėžė sportininkė.

A. Grišina pateikė ieškinį teisme ir kreipėsi į policiją dėl grasinimų. Ji parašė laišką Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui ir Maskvos merui Sergejui Sobianinui, prašydama pagalbos.

2012 metų olimpiadoje A. Grišina laimėjo sidabro medalį gimnastikos komandinėse varžybose. Jos trofėjų lentynoje dar puikuojasi du Europos čempionato sidabro ir bronzos medaliai.

2015 metais dėl kelio traumos ji buvo priversta baigti sportininkės karjerą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)