37 taškus turinti „Provence Rugby“ ekipa pirmoje grupėje užima trečiąją vietą, o bet nuo pirmosios atsilieka vos trimis taškais.

„Paskutinės rungtynės buvo tikrai įdomios ir įtemptos. Išvykoje nugalėjome „Limoges“ ekipą, kuri namie nebuvo pralaimėjusi dvejus metus. Antrasis ratas ką tik prasidėjo, dabar su visomis grupės lyderėmis žaisime namie, todėl reikia laimėti visas rungtynes, kas leistų iškart patekti į aukštesnę lygą. Jeigu nepavyks, tuomet lauks atkrintamosios varžybos, bet šiuo metu apie tai negalvojame, ruošiamės artimiausiems susitikimams“, – sakė K. Navickas.

Aukščiausioje Italijos lygoje Pjačencos „Sitav Rugby Lions“ klubas su Mantvydu Tveraga namuose 24:6 nugalėjo Romos „Fiamme Oro“ ekipą.

M. Tveraga žaidė iki 51-osios minutės.

Pjačencos ekipa su 11 taškų turnyro lentelėje užima 10-ąją vietą.

Anglijos „National One“ regbio čempionate 21-ą pergalę iš tiek pat galimų iškovojo Jono Mikalčiaus atstovaujamas „Hartpury College“ klubas. Jis namuose net 80:19 sutriuškino „Blaydon“ ekipą.

Geriausias 2016 metų Lietuvos regbininkas J. Mikalčius prie pergalės prisidėjo dviem žeminimais.
Kitose rungtynėse „Darlington Mowden Park“ ekipa su Ignu Darkinčiu savo aikštėje 17:20 nusileido „Plymouth Albion“ komandai.

104 taškus turintis lyderis „Hartpury College“ klubas artimiausią varžovą lenkia net 28 taškais. „Darlington Mowden Park“ (47 tšk.) ekipa yra 10-a.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją