Projekto tikslas – surinkti merginas iš įvairių kovos menų stilių ir skirtingų pasaulio šalių, sujungti jų privalumus ir trūkumus bei leisti joms kovoti sausio mėnesį vyksiančiame renginyje jau pagal japonų BUDO taisykles.

„Man ši kelionė bus lyg sugrįžimas prie karate šaknų. Paauglystėje, prieš pereinant į MMA, didžiausia mano svajonė buvo išvykti į Japoniją ir treniruotis ten pačius įvairiausius tradicinius kovos menus. Aš be galo džiaugiuosi, kad atsirado galimybė išvykti į svajonių šalį. Bus didžiulė garbė ir atsakomybė atstovauti Lietuvos bušido federacijai bei savo klubui „Fighter House/ Roger Gracie Academy““, – atviravo ambicingoji Julija.

Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis taip pat džiaugiasi sportininkės sėkme: „Gera žinoti, kad užauginame į tarptautinius vandenis galinčius išplaukti talentus, kurie turi šansą garsinti Lietuvą visame pasaulyje.“

Ką tokios patirtys duoda jauniems kovotojams?

„Kiekviena išvyka į užsienį ir galimybė padirbėti su naujais žmonėmis – neįkainojama patirtis. Mes, pažindami naują šalį ir kultūrą, augame ne tik kaip kovotojai, bet ir kaip asmenybės. Tikiu, kad grįžusi ringe būsiu dar universalesnė“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)