L. Kontrimavičius pateko į atrankos A grupę, kurioje po plaukimo rungties buvo 15-as. Tuo metu J. Kinderis su kitais B grupės dalyviais varžėsi fechtavimosi rungtyje ir joje užėmė 11-ą vietą.

Fechtavimosi rungtyje L. Kontrimavičius laimėjo 10 kovų, savo grupėje liko 26-as ir bendroje įskaitoje smuktelėjo į 24-ą vietą. Po 2 rungčių lietuvis buvo surinkęs 492 taškus.

J. Kinderis plaukdamas B grupėje užėmė 18-ą vietą, o bendroje įskaitoje po 2 rungčių turėjo 541 tašką ir užėmė 12-ą poziciją.

Kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje abu lietuviai pagerino pozicijas, bet į finalą prasibrovė tik J. Kinderis.

L. Kontrimavičius rungtyje užėmė 14-ą vietą, o bendroje A grupės įskaitoje liko 21-as. Lietuvis iš viso surinko 1029 taškus.

J. Kinderį prieš kombinuotąją rungtį nuo kelialapį į finalą garantuojančią 8-ą vietą užėmusio lenko Michalo Gralewskio skyrė 19 sek., tačiau tai netapo problema. Lietuvis prasimušė į pirmą aštuntuką ir finišavo kartu su visa grupe 2-8 vietas užėmusių sportininkų - 2-ą vietą nuo 8-os skyrė tik 3 sek.

Iš viso atrankos varžybose J. Kinderis surinko 1158 taškus ir grupėje užėmė 6-ą vietą.

Vyrų varžybų finalas vyks penktadienį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)