Ispanai finale po dramatiškos kovos 22:19 nugalėjo Samoa komandą. Pergalingą žeminimą ispanai pelnė paskutinėmis mačo sekundėmis.

Pusfinalyje ispanai 17:12 nugalėjo Rusiją, o Samoa 26:14 įveikė Vokietiją. Rungtynėse dėl bronzos medalių Rusijos regbininkai 22:12 nugalėjo vokiečius.

Ispanijos rinktinė pelnė paskutinį - 12-ą - kelialapį į olimpines žaidynes, kuriose taip pat žais Fidžio, Pietų Afrikos Respublikos, Didžiosios Britanijos, Australijos, JAV, Argentinos, Prancūzijos, Kenijos, Naujosios Zelandijos, Japonijos ir Brazilijos komandos.

„Dar bandau suvokti, ką mes padarėme. Tai buvo mūsų svajonė. Mes važiuosime į Rio“, - džiaugėsi Ispanijos regbininkas Angelis Lopezas. - Mes tikėjome, kad esame pajėgūs tą padaryti, bet dabar jausmas yra nerealus. Dabar turime ruoštis žaidynėms. Būsime labai motyvuoti dėl savo šeimų ir Ispanijos regbio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)