Pirmajame ture kauniečiai net 11:0 (5:0, 4:0, 2:0) sutriuškino „KHL Zagreb“ komandą. Nugalėtojas paaiškėjo dar pirmajame kėlinyje, per kurį šeimininkai pelnė penkis įvarčius be atsako.

„Kaunas City“ komandai tris įvarčius pelnė ir du rezultatyvius perdavimus pridėjo Denysas Hončarenko, dukart pasižymėjo Paulius Grybauskas, o po vieną įvartį Igno Bakaus, Danielio Klenecky, Michalo Machačo, Ondrejaus Machalos, Daniyaro Gabdullino ir Nazaro Ružnikovo sąskaitoje. Lukas Žukauskas įvarčių nepelnė, bet net keturis kartus asistavo savo komandos draugams.

Jau šeštadienį 16 val. 30 min. „Kaunas City“ stos į antrąsias IIHF Kontinentinės taurės rungtynes. Kauniečių laukia „HC Panter“ iš Estijos, kuri pirmajame ture net 14:0 sutriuškino „Skautafelag Reykjavikur“, todėl pergalė beveik garantuotų pirmąją vietą grupėje ir kelialapį į kitą varžybų etapą.

Bilietus į rungtynes galite įsigyti bilietai.lt portale. Negalintys atvykti į Kauno ledo rūmus, rungtynes galės tiesiogiai stebėti Sport1 kanalu ir „Kaunas City“ Youtube paskyroje.