Tarp 32 stipriausių vyrų į pusfinalį prasibrovė lietuvis Paulius Tamkevičius, latvis Peteris Ermansonas, estai Markas Magi ir Denisas Grabe. Visus nepriekaištingu žaidimu stebinęs trylikametis M. Magi pusfinalyje 13:11 nugalėjo savo kraštietį, o finale 13:8 įveikė latvį P. Ermansoną.

P. Tamkevičius ir D. Grabe pasidalino trečiąsias vietas. P. Tamkevičius Lietuvos reitinge šiuo metu užima 9 poziciją.

Moterų grupėje tarp 14 sportininkių Lietuvai atstovavo Jūratė Juodžbalytė bei daugkartinė Lietuvos čempionė ir reitingo lyderė Agnė Jarušauskaitė. Pastaroji šiose varžybose, kaip ir P. Tamkevičius, iškovojo bronzos medalį.

Moterų finale pergalę šventė Lenkijos sportininkė Katarzyna Wesolowska, rezultatu 10:7 įveikusi latvę Anną Prisjažnuką.

Baltijos pulo lyga – tai jau trečius metus iš eilės organizuojamos tarptautinės pulo varžybos, susidedančios iš keturių atkrintamųjų ir finalinio etapo.

Varžybas organizuoja Lietuvos pulo ir Estijos bei Latvijos biliardo federacijos, padedamos kitų šalių biliardo asociacijų bei rėmėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)