27-tos (5 dalyviai) kvalifikacinių varžybų grupės antrajame ture Kęstutis Žeimys po atkaklios kovos 1:3 (11:9, 2:11, 10:12, 10:12) nusileido ukrainiečiui Jaroslavui Žmudenkai ir su viena pergale bei vienu pralaimėjimu užima trečiąją vietą.

Ketvirtadienį K. Žeimio laukia du mačai – ryte su grupės favoritu britu Andrew Baggaley, o per pietus su moldavu Denisu Terna.

Lietuvos pirmenybių prizininkas Tomas Mikutis antrajame 24-tos (4 dalyviai) grupės mače 2:3 (11:6, 7:11, 11:7, 5:11, 1:11) turėjo pripažinti grupės favorito vengro Danielio Kosibos pranašumą ir smuktelėjo į trečiąją poziciją.

Lemiamoje dvikovoje dėl antrosios vietos grupėje T. Mikutis ketvirtadienį susitiks su pergalių dar neiškovojusiu bulgaru Teodoru Aleksandrovu.

Lietuvos čempionui Alfredui Udrai trečiadienį be kovos įskaityta pergalė prieš tituluotą belgą 45-erių Jeaną-Michelį Saive'ą, o lemiamoje dvikovoje ketvirtadienį lietuvis žais su olandu Laurensu Tromeru.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją