Jau ketvirtąją susitikimo minutę svečiai iš Lydos pirmavo rezultatu 2:0. Situaciją aikštėje sušvelnino pirmojo kėlinio viduryje daugumoje sėkmingai prie vartų sužaidęs Martynas Šlikas ir nuginklavęs varžovų vartininką.

Rungtynės iš esmės nepasižymėjo kovingumu, o pirmąjį kėlinį galima buvo drąsiai pavadinti „miegančiu“. Prieš antrąsias dvidešimt minučių elektrėniškiai įsikrovė energijos ir nušlavė varžovus net 5:0. Trečiajame kėlinyje apsukos nukrito iki minimumo – įvarčių pasiekta nebuvo.

Lietuvių gretose pasižymėjo net šeši žaidėjai: Martynas Šlikas (11:11 min.), Paulius Gintautas (20:51), komandoje debiutavęs Aimas Fiščevas (32:12), Dovydas Kulevičius (36:07), Deividas Kazlauskas (37:14) ir Artūras Katulis (39:28). Svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Aleksandras Motuzovas (2:19), bei Artiomas Surmačius (3:10).

Vartus saugojo Donatas Žukovas, o atsakomajame susitikime ketvirtadienį turėtų debiutuoti Artūras Pavliukovas.

Elektrėnų „Energija“ (79 tšk.) turnyro lentelėje lieka 4-oje vietoje, o „HC Lida-2“ (10 tšk.) paskutinė – 13-a.

Atsakomosios Elektrėnų „Energijos“ ir Lydos „HK Lida2” rungtynės sausio 23 d. ketvirtadienį Elektrėnų ledo rūmuose nuo 19.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją