„Rezultatu esu patenkintas, nors asmeniškai manau, jog ketvirtas metimas buvo sėkmingesnis, nei užfiksuotas. Per treniruotes dažniausiai pasiekiu geresnius rezultatus, tačiau jaudulys daro savo“, – rezultatus komentavo A. Gudžius.

Moterų trišuolio rungtyje Asta Daukšaitė (12,8 m) iškovojo trečią vietą. Rungties čempione tapo latvė Santa Matulė (13,2 m), aplenkusi Nataliją Biatkiną iš Baltarusijos (12,9 m).

Moterų 1500 metrų bėgime lietuvių lengvaatletės Aurika Balsytė ir Karolina Mockaitytė atitinkamai užėmė šeštą (4 min. 49,27 sek.) ir aštuntą (5 min. 25,13 sek.) vietas.

Vyrų 400 metrų bėgimas Mindaugui Norbutui nebuvo sėkmingas. Distanciją įveikęs per 51,42 sek., lietuvis gerokai atsiliko nuo rungties lyderio ukrainiečio Volodymyro Burakovo (46,81 sek.) ir liko dvyliktas.

„Aukso lygos“ čempionatas – vienas iš didžiausių ir garbingiausių sporto renginių Baltijos šalyse. Čempionatas prasidėjo 2006 metais, kai pirmoje žiemos sesijoje buvo surengti trys etapai.

„Aukso lygos“ vasaros sezone yra penki etapai, kuriuose sportininkai varžosi dėl pagrindinio prizo. Šiame čempionate dalyvauja geriausi Estijos sportininkai, taip pat atletai iš Latvijos, Lietuvos, Suomijos, Lenkijos, Rusijos ir kitų šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)