Pagal Baltarusijos įstatymus, užsieniečiui negalima siūlyti ilgesnės nei metų darbo sutarties, tad lietuvis kitiems metams jau kviečiamas dar net nepasibaigus sezonui.

Baltarusijos „Ekstra lygos“ čempionate antroje vietoje žengiantis klubas ir toliau sau kelia tik aukščiausius reikalavimus ir sieks pirmosios vietos čempionate bei teisės žaisti arba Čempionų lygoje, arba Kontinentinėje taurėje.

Abu A. Aleinikovo treniruojami „Neman“ klubo vartininkai yra vieni geriausių Baltarusijoje. Lygoje tvirtai pirmauja kelis metus KHL lygoje žaidęs Minsko „Junost“ vartininkas Dmitrijus Milčakovas. Iškart po jo pagal efektyvumo koeficientą žengia Maksimas Samankovas iš „Neman“ , o kitas lietuvio auklėtinis Vitalijus Trusas yra antras po D. Milčakovo pagal atremtus metimus – 92,8 proc.

Lietuvio darbą klube vertina 1992-ųjų metų pasaulio čempionas, klubo vyriausiasis treneris Sergejus Puškovas, kuris ir pasiūlė buvusį Lietuvos rinktinės žaidėją prikalbinti likti dar metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją