Su legionieriumi iš Lenkijos atsisveikinta pasibaigus žaidėjo sutarčiai su klubu, o L. Lidakevičiaus kontraktas nutrauktas abipusiu susitarimu.

J. Wilkas žalgiriečiams atstovavo 2013-aisiais bei po trumpos pertraukos į komandą sugrįžo 2014-aisiais. Per dvejus Vilniuje praleistus metus lenkas „Žalgiriui“ atstovavo 61-iose rungtynėse, kurių metu pelnė 19 įvarčių ir atliko 36 rezultatyvius perdavimus. Legionierius kartu su komanda tris kartus iškovojo LFF taurę bei supertaurę ir kartą į viršų kėlė „SMScredit.lt A lygos“ čempiono titulą.

Prieš atvykimą į „Žalgirį“ J. Wilkas atstovavo Poznanės SKS ir „Lech“ klubams, taip pat Gdansko „Lechia“ ekipai, o 2014-aisiais buvo trumpam palikęs žalgiriečių gretas ir pusmečiui persikėlė į Rumunijos „Vaslui“ klubą.

L. Lidakevičius prie „Žalgirio“ gretų prisijungė 2013 metais, tačiau pagrindinėje komandoje nedebiutavo. Klaipėdietis rungtyniavo „Žalgiris B“ ekipoje, o jos garbę gynė 30 rungtynių. Vartininkas 2014 metais buvo pusmečiui paskolintas „Klaipėdos granito“ ekipai, jos gretose sužaidė 8 mačus. Prieš prisijungdamas prie sostinės klubo L. Lidakevičius atstovavo antros pagal pajėgumą Anglijos lygos klubui „Barnsley“.

Vilniaus „Žalgiris“ dėkoja J. Wilkui bei L. Lidakevičiui už jų indėlį į klubo pasiekimus bei linki sėkmės priimant ateities iššūkius.