Nors buvo skelbiama ir apie šalies futbolo grandų Stambulo „Galatasaray“ ir „Fenerbahce“ susidomėjimą lietuviu, 33 metų vartininkas pasirinko kuklesnį karjeros tęsinį.

Vis dėlto „Osmanlispor“ klubo vadovų ambicijos yra labai didelės. Klubas gyvuoja nuo 1978 m., o dabartinį savo pavadinimą gavo 2005 m.

Iki 2009 m. „Osmanlispor“ žaidė Turkijos aukščiausioje lygoje, bet tų metų rugsėjį Turkijos profesionalaus futbolo Drausmės komitetas pašalino Ankaros komandą iš aukščiausios lygos dėl nusižengimų sąžiningo žaidimo principams.

„Osmanlispor“ šį sprendimą apskundė teismams ir buvo pašalintas iš visų Turkijos lygų. Teisiniai ginčai baigėsi tik prieš 2013/2014 m. sezoną. „Osmanlispor“ sulaukė leidimo žaisti antrame pagal pajėgumą Turkijos čempionate. 2014/2015 m. komanda tapo nugalėtoja ir sugrįžo į aukščiausią lygą.

Šį sezoną Turkijos „Superliga“ čempionate „Osmanlıspor“ užėmė penktą vietą ir užsitikrino teisę dalyvauti UEFA Europos lygos atrankos varžybose. Šiame turnyre Turkijos sostinės futbolo klubas kovas pradės nuo antro atrankos etapo. Savo ruožtu, „Osmanlispor“ vadovų planuose yra vietos ir Čempionų lygos varžyboms. Komandai keliamas tikslas per artimiausius trejus metus laimėti Turkijos čempionų titulą.

Trejų metų sutartį su „Osmanlispor“ pasirašęs Ž. Karčemarskas tapo pirmuoju klubo vasaros pirkiniu. Ankaros meras (ir klubo garbės prezidentas) Melihas Gokcekas lietuvį pasveikino žinute socialiniame tinkle: „Noriu pasveikinti visus su nuostabia žinia. Į mūsų klubą atvyksta geriausias Turkijos lygos vartininkas“.

Futbolininko karjerą Ž. Karčemarskas pradėjo gimtojo Alytaus komandoje „Dainavoje“, 2001 m. gynė Vilniaus „Žalgirio“ vartus, o nuo 2002 iki 2009 m. priklausė Maskvos „Dinamo“ (Rusija) futbolo klubui. 2010 m. pradžioje persikėlęs į Turkiją Ž.Karčemarskas per septynis sezonus „Gaziantepspor“ ekipoje sužaidė 172 rungtynes. Geriausiu jo ir klubo pasiekimu tapo 2010/2011 m. Turkijos čempionate užimta ketvirta vieta.

Lietuvos nacionalinėje vyrų futbolo rinktinėje Ž.Karčemarskas debiutavo 2002 m. ir iš viso sužaidė 66 rungtynes.