„Neabejoju, kad sprendimas prisijungti prie „Žalgirio“ yra teisingas. Manau, ši komanda gali daug pasiekti. Tikiu, jog galiu padėti jai pakilti į pirmąją vietą Lietuvos čempionate bei įveikti būsimus varžovus Europos lygoje Miodlingo „Admira Wacker“, - sakė A. Švrljuga. – Nekantrauju išbandyti savo jėgas tarptautiniame turnyre. Man tai bus didelė paspirtis į priekį“.

26-erių metų futbolininkas pastaruosius tris sezonus rungtyniavo stipriausioje Kroatijos lygoje.

Karjerą 2004 metais Kostrenos „NK Pomorac“ komandoje pradėjęs saugas, 2007-2010 m. atstovavo Pulos „NK Istra 1961“ ekipai, kuri 2009-aisiais iškopė į aukščiausią šalies divizioną.

Nuo 2010-ųjų kroatas gynė Rijekos HNK klubo garbę. Jame dvejus metus praleidęs „Žalgirio“ naujokas buvo vienas svarbiausių žaidėjų. Praėjusiame sezone jis visas rungtynes (24) pradėjo startinėje sudėtyje bei pelnė 2 įvarčius.

A. Švrljuga jau spėjo pasižymėti ir Lenkijoje surengtoje žalgiriečių treniruočių stovykloje. Kontrolinėse rungtynėse su Poznanės „Warta“, kurias „Žalgiris“ laimėjo rezultatu 2:1, saugas įmušė pergalingą įvartį.

Lietuvos vicečempionų ekipos gretose žaisiantis futbolininkas vilkės 11-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Ketvirtadienį prie VMFD „Žalgiris“ kolektyvo taip pat prisijungė vienas geriausių Lietuvos rinktinės ir „General Financing A lygos“ žaidėjų Ramūnas Radavičius.