E grupėje abejos rungtynės baigėsi lygiosiomis. Lyderių - La Korunjos "Deportivo" (Ispanija) ir Turino "Juventus" (Italija) - dvikova baigėsi 1:1, o autsaideriai - Atėnų Panatinaikos" (Graikija) ir "Hamburg SV" (Vokietija) - rungtynes baigė be įvarčių.

Po keturių turų visos keturios E grupės vienuolikės turi galimybių patekti į kitą etapą, bet greičiausiai jau artimiausias turas viską sustatys į savo vietas, nes grupės favoritės namuose žais su žemiau turnyro lentelėje stovinčiomis komandomis.

Penktajame ture spalio 24 dieną susitiks: "Juventus" - "Hamburg SV" ir "Deportivo" - "Panathinaikos".

F grupėje vienvaldžiu lyderiu tapo Miuncheno "Bayern" (Vokietija) futbolininkai, trečiadienį namuose 2:0 nugalėję "Paris St Germain" (Prancūzija) komandą. Vokietijos klubas penktajame ture, iškvojęs pergalę prieš autsaiderį, gali užsitikrinti kelialapį į tolesnį varžybų etapą.

Pirmąją pergalę turnyre iškovojo "Helsinborg" (Švedija) futbolininkai, trečiadienį savo aikštėje taip pat 2:0 nugalėję kaimynus iš Norvegijos - Trondheimo "Rosenborg" ekipą.

Ši pergalė švedams greičiausiai prestižo reikalas, nes patekti į kitą etapą bus labai sunku.

Jau ateinantį antradienį F grupėje gali paaiškėti abi komandos, kurios žais kitame Čempionų lygos etape. Svarbiausia turo dvikova vyks Paryžiuje, kur "Paris St Germain" priims "Rosenborgą". Kitose rungtynėse Miunchene "Bayern" žais su "Helsingborgu".

G grupės lyderiu vėl tapo "Manchester United" (Anglija) klubas, savo aikštėje 3:1 nugalėjęs "PSV Eindhoven" (Olandija) vienuolikę. Tačiau ši pergalė anglams dar negarantuoja vietos kitame turnyro etape.

Kitose trečiadienio rungtynėse grupės autsaideriu laikytas Briuselio "Anderlecht" (Belgija) savo aikštėje 4:2 nugalėjo Kijevo "Dinamo" (Ukraina) futbolininkus. Beje, šiame mače svečiai pirmieji įmušė įvartį.

Šis pralaimėjimas ukrainiečus nubloškė į ketvirtąją vietą grupėje, iš kurios pakilti bus labai sunku.

Artimiausiose rungtynėse F grupėje susitiks: "Dinamo" - "PSV Eindhoven" ir "Anderlecht" - "Manchester United".

H grupės favoritų - "AC Milan" (Italija) ir "Barcelona" (Ispanija) - dvikova Milane baigėsi kovingomis lygiosiomis 3:3. Ispanų gretose pasižymėjo brazilas Rivaldo, įmušęs visus tris įvarčius. Po šio susitikimo "AC Milan" yra antras, o "Barcelona" - tik ketvirta.

Lygiosiomis 0:0 baigėsi ir mačas Stambule, kur vietos "Besiktas" žaidė su "Leeds United" (Anglija) futbolininkais. Po šių lygiųjų Anglijos klubas liko grupės lyderiu, o turkai dar neprarado galimybės patekti į kitą etapą.

Penktajame ture spalio 24 dieną "Leeds United" susitiks su "Barcelona", o "Besiktas" priims "AC Milan" ekipą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją