Roy Hodgsono treniruojamai komandai brangiai kainavo sekmadienį vykęs „Premier“ lygos susitikimas tarp „Liverpool“ ir „Manchester United“ klubų.

Negana to, kad „Liverpool“ simbolis Stevenas Gerrardas sugebėjo „užsidirbti“ raudoną kortelę vos per 48 sek., praleistas aikštėje, dar trys „Anfield“ stadiono šeimininkų žaidėjai patyrė traumas. Visi jie buvo kviečiami į Anglijos rinktinę ruoštis mačui su Lietuva.

Saugas Adamas Lallana susižeidė kirkšnį, puolėjas Danielis Sturridge'as – šlaunį, o kitas puolėjas Raheemas Sterlingas – pėdą. Tiesa, skelbiama, kad pastarasis futbolininkas dar neprarado vilčių atsigauti iki penktadienio rungtynių.

R. Hodgsono kandidatų sąraše lieka dar vienas „Liverpool“ atstovas – saugas Jordanas Hendersonas.

Dėl traumų Anglijos rinktinei taip pat nepadės vartininkas Fraseris Forsteris („Southampton“) ir gynėjas Luke’as Shaw („Manchester United“). Vietoje jų pakviesti Robas Greenas („Queens Park Rangers“), Jackas Butlandas („Stoke City“) ir Danny Rose'as („Tottenham Hotspur“).

Sveikatos problemos galimybę atstovauti savo šalies rinktinei jau anksčiau sužlugdė Londono „Arsenal“ saugų duetui Jackui Wilshere'ui ir Alexui Oxlade'ui-Chamberlainui.

Primename, kad Igorio Pankratjevo auklėtiniai į treniruočių stovyklą Londone renkasi antradienį. Europos čempionato atrankos rungtynes penktadienį, nuo 21 val. 45 min. Lietuvos laiku, tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)