Vienintelis rungtynių įvartis buvo įmuštas antrojo kėlinio viduryje, kai riteriams didžiąja dalimi atstovavo antrosios ekipos žaidėjai.

Naujasis klubo strategas buvo priverstas debiutuoti ne tik be į rinktines pakviestų žaidėjų, be traumuotų žaidėjų (prie kurių prisijungė Lukas Kochanauskas), tiesa, su peržiūroje dalyvaujančiu vartininku iš Rusijos bei šiuo metu su „Trakais“ besitreniruojančiu Tadu Labuku.

S. Kovalecas nuo pat dvikovos pradžios iš savo auklėtinių reikalavo didžiulio intensyvumo. „Arčiau“, „tiksliau“ – dažniausiai pirmajame kėlinyje iš trenerio lūpų skambėję žodžiai.

Ir to intensyvumo netrūko. Ypač aktyvūs buvo Jevgenijus Zasavickis ir Alma Wakili. Dažnai prie komandos atakų prisijungdavo ir krašto gynėjo pozicijoje žaidęs Michailo Šiška.

Nepaisant intensyvumo, progų ekipos nekūrė. Latviai nesukūrė absoliučiai nė vieno epizodo, o trakiškiai vienintelę galimybę sukūrė po gražaus T. Labuko smūgio.

Po pertraukos intensyvumas kiek sumažėjo. S. Kovalecas vieną po kito pradėjo keisti žaidėjus, o Rygos ekipos pranašumas pradėjo ryškėti. Po vienos iš gynėjų klaidos buvo praleistas vienintelis įvartis iš artimojo nuotolio. Realių galimybių išlyginti rezultatą aikštės šeimininkai nebesukūrė.

Kitas rungtynes trakiškiai žais Kaune su „Stumbro“ ekipa. Jose S. Kovalecas jau galės remtis ir pagrindine artilerija: Nerijumi Valskiu, Deividu Česnauskiu, Arūnu Klimavičiumi, Oscaru, Justinu Januševskiu ir kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją