Po šeštadienio pergalės prieš „Wolves“ rezultatu 4-1, „raudonieji velniai“ dabar nuo „Man City“ atsilieka tik dviem taškais, todėl „miestiečiams“ iš visų jėgų sieks pergalės prieš „Chelsea“, jog atstatytų penkių taškų pranašumą.

Priminsime, jog šios savaitės viduryje abu Mančesterio miesto klubai iškrito iš UEFA Čempionų lygos turnyro, todėl dabar visą savo dėmesį galės sutelkti ties „Premier“ lyga, tuo tarpu 10 taškų nuo „City“ turnyrinėje lentelėje atsiliekantis „Chelsea“ pateko į kitą Čempionų lygos etapą.

„Man Utd“ mums vis dar kelia grėsmę. Sakau taip todėl, kad jie turi daugiausiai patirties iš visų. Aišku, žaisti prieš „Chelsea“ bus labai sudėtinga, tačiau nemažiau sudėtingi mačai buvo ir prieš „Tottenham“, „Man Utd“ ar „Liverpool“, tačiau prieš juos pasiekėme neblogų rezultatų. Todėl nežinau ko turėtumėme bijoti prieš „Chelsea“, - dėstė prancūzas.

„Mes pasitikime savo jėgomis. Stengsimės žaisti tokį žaidimą, kokį žaidė „Liverpool“, kai du mačus iš eilės nugalėjo „Chelsea“ ekipą „Stamford Bridge“ stadione. Žinome, kad jei spausime juos nuo pat pirmųjų minučių ir primesime savo žaidimą, tada jie sutriks“.

„Mūsų komandos modelis yra „Barcelona“. Gerai gindamiesi mušame ir daug įvarčių. Atkovojus kamuolį varžovų aikštės pusėje yra žymiai lengviau įmušti, nes pats atstumas iki vartų yra daug mažesnis. Iškritome iš Čempionų lygos, todėl dabar susitelksime ties „Premier“ lyga“, - pridūrė Nasri.