Praėjusią savaitę "Nets" svečiuose 102:86 nugalėjo Vašingtono "Wizards", namuose 94:108 pralaimėjo Detroito "Pistons" ir savo aikštelėje 129:91 įveikė Sietlo "SuperSonics" krepšininkus. 1 m 88 cm ūgio St. Marbury šiuose mačuose Niū Džersio ekipai pelnė atitinkamai 31, 32 ir 41 tašką.

Penkeriose rungtynėse iš eilės jis į varžovų krepšį įmetė 30 ir daugiau taškų, o pagal rezultatyvius perdavimus yra septintas visoje NBA (vidurkis - 7,7).

Ypač rezultatyvų St. Marbury žaidimą pavyko sustabdyti Portlendo "Trail Blazers" krepšininkams, kurie pirmadienį svečiuose nugalėjo "Nets" ekipą 94:82.

Nors St. Marbury šiose rungtynėse buvo rezultatyviausias savo ekipoje, tačiau į svečių krepšį įmetė 24 taškus - 2 tritaškius iš 6, 7 dvitaškius iš 16 bei realizavo visi 4 baudų metimus. Rungtynėse su Portlendu jis atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją