Nors studentė Jekaterina Kostiunina dirba tik III Rusijos futbolo diviziono „Sibir“ zonos arbitre, dėmesio jai tikrai netrūksta. Sulig kiekviena pikantiškesne nuotrauka gerbėjų gretos „Instagram“ auga, tenka dalinti interviu ir pasakoti apie savo karjerą.

Anksčiau Jekaterina žaidė Sibiro moterų futbolo rinktinėje, tačiau nusprendė daugiau dėmesio skirti mokslams. Mergina studijuoja Krasnojarsko valstybiniame institute, Kūno kultūros katedroje, laisvu nuo mokslų laiku dirba futbolo teisėja ir tikisi padaryti tarptautinę ir sėkmingą karjerą šioje srityje.

Merginos kūno formos – įspūdingos. J. Kostiunina neslepia, kad jas palaikyti jai padeda ir studijos, ir teisėjos darbas.

„Fizinis krūvis universitete tikrai nemažas. Be to, aš dirbu rungtynėse, per mačą susidaro solidus nubėgto atstumo kilometražas. Kiekvienam futbolo teisėjui reikia specialaus pasirengimo – aš bėgioju krosus, atlieku bėgimo testus. Sportas, tai mano gyvenimas. Tačiau, žinoma, aš dirbu ir sporto salėje bei seku savo mitybą“, – aiškina ji.

J. Kostiunina tvirtina mėgstanti dėmesį socialiniuose tinkluose, tačiau į žaidėjų ir sirgalių flirtą su ja per rungtynes moja ranka.

„Prisimenu, kad per vienas rungtynes aikštę merkė lietus, todėl iš tribūnų man siuntė ir striukes, ir skėčius. Tačiau aš neturiu teisės kreipti dėmesio į sirgalius dėl oro sąlygų. O po rungtynių būna ir taip, kad atsiunčia gėlių, užpila komplimentais. Mane tai labai glumina, jaučiuosi nejaukiai. Kažkokių simpatijų savo darbe negaliu turėti – sąlygos visiems vienodos“, – pripažįsta „Sports.ru“ gražiausia teisėja tituluota mergina, kurios nuotraukos pastarąją savaitę puošia ispanų AS, Marca, britų „Daily Mirror“ ir kitų užsienio portalų puslapius.

#екатеринакостюнина

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Jul 28, 2016 at 6:26pm PDT

👳🏾

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Jul 25, 2016 at 12:46pm PDT

🍸

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Jul 6, 2016 at 2:13pm PDT

🍦

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Jun 9, 2016 at 7:21am PDT

⚽️

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on May 16, 2016 at 9:23am PDT

Ставлю стеночку⚽️

A photo posted by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on May 15, 2016 at 5:24am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)