– Laetitia, kaip sekasi gyventi Šiauliuose? Ar jau pavyko apsiprasti ir susipažinti su miestu? Gal norėtum likti čia ilgesniam laikui?

– Sportininko gyvenimas, nepaisant miesto, kuriame jis gyvena turi tam tikrą rėžimą. Kiekvieną dieną turime po dvi treniruotes, tarpuose tarp jų stengiuosi pailsėti, todėl laiką leidžiu namuose, gaminuosi valgyti, seku naujienas, interneto pagalba bendrauju su šeima ir artimaisiais. Šiauliai – jaukus, nedidelis miestas, kuriame yra viskas ko reikia, todėl jeigu nuspręsčiau čia likti ilgesniam laikui problemų nekiltų.

– Šiuo metu esi viena pagrindinių komandos gynybos ramsčių. Ar rungtyniaudama šioje pozicijoje jautiesi geriausiai?

– Rungtyniauju ten, kur komandai galiu suteikti didžiausią naudą. Šiuo metu rungtyniauju būtent šioje pozicijoje ir tuo esu visiškai patenkinta.

– „Gintros-Universiteto“ komanda Europoje kol kas žygiuoja pergalingai. Ar prieš atvykdama čia tikėjaisi, kad su šia ekipa UEFA moterų Čempionų lygoje nukeliausite taip toli?

– Kai tu dalyvauji tokio lygmens turnyre kaip UEFA moterų Čempionų lyga visada tikiesi tik pergalių. Į aikštę žengiame su papildoma motyvacija, todėl nepaisant varžovių pajėgumo degame noru jas įveikti. Laimei, kol kas galime pasidžiaugti, kad tai padaryti mums pavyksta.

– Ko galime laukti ir tikėtis iš „Gintros-Universiteto“ komandos dvikovoje su galingu Danijos klubu „Brondby“?

„Brondby“ yra išties grėsmingas varžovas, bet mes jų nebijome. Nors esame labai jauna komanda jau dabar pasiekėme puikų rezultatą. Kaip mums seksis kovoti su Danijos ekipa kol kas spėlioti sunku, tačiau galiu prižadėti, kad kovosime iš visų jėgų ir padarysime viską, kad pratęstume šią nuostabią pergalių seriją.

– Linkėjimas Šiaulių futbolo aistruoliams, kurie nepaisydami bet kokių oro sąlygų rengiasi atvykti į stadioną palaikyti „Gintros-Universiteto“ komandos.

– Visos komandos vardu kviečiu visus Šiaulių miesto futbolo aistruolius atvykti į stadioną ir palaikyti mus dvikovoje su „Brondby“ komanda. Tai turėtų būti įspūdinga futbolo šventė ir stengsimės, jog ji baigtųsi laimingai mums.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)