„Gintros-Universiteto“ komandoje šiose rungtynėse pasižymėjo ir vėl puikiai rungtyniavusios legionierės iš Dramblio Kaulo Kranto. Kartą varžovių vartininkę, po puikaus komandos draugės perdavimo nuginklavo Elloh Rebecca, o antrąjį įvartį šeimininkėms pelnė Koko Marriete Ange.

Varžovių gretose įvartį, po baudos aikštelėje kilusios sumaišties įmušė Liivi Sormus.

Po rungtynių šiauliečių vyriausiasis treneris Rimantas Viktoravičius teigė, jog jo vadovaujamos komandos žaidimo kokybė buvo kur kas geresnė nei vakar. Tiesa, strategas neliko patenkintas auklėtinių progų realizacija, kuri buvo itin prasta.

„Patys matėte kiek progų turėjome ir kokie skaičiai dega švieslentėje“, – šypsodamasis sakė R. Viktoravičius.

Vis tik treneris pasidžiaugė, kad progresas komandoje yra akivaizdžiai matomas ir vylėsi, kad žaidėjų sportinė forma nuo šiol kils tik aukštyn.

„Jalgpalli“ klubo, kuris taip pat rengiasi UEFA moterų Čempionų lygos atrankos turnyrui, vyriausiasis treneris auklėtinėms daug priekaištų neturėjo ir pabrėžė, jog šiose rungtynėse laimėjo tiesiog stipresnė komanda. Strategas nebuvo linkęs teisintis, tačiau paminėjo, jog komanda dar nebuvo pilnos sudėties,nes trys svarbios žaidėjos dėl tam tikrų priežasčių negalėjo atvykti į šį draugišką turnyrą. Treneris taip pat išskyrė sėkmingą „Gintros-Universiteto“ legionierių žaidimą ir pripažino, kad rezultatas galėjo būti ir kur kas didesnis.

Primename, kad vakar „Gintra-Universitetas“ 2:0 nugalėjo Bobruisko „Bobruichanka“ komandą.

Baltarusijos klubas antrą „Amber Cup“ turnyro dieną į savo sąskaitą įsirašė pirmuosius tris taškus – rezultatu 2:0 buvo įveiktos Latvijos čempionės Rygos futbolo mokyklos žaidėjos.

Sekmadienį „Amber Cup“ turnyras pasieks savo finišo tiesiąją. Paskutiniame ture „Bobruichanka“ kovos su Piarnu „Jalgpalli“ ekipa, o 13 val. „Gintra-Universitetas“ pasitikrins jėgas su Rygos futbolo mokyklos komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)