Nikolajus Morozovas, Aleksejus Jerunovas ir Sergejus Gorbačiovas buvo nuteisti nuo vienerių iki dvejų metų nelaisvės. Jie už grotų Prancūzijoje jau yra daugiau negu penkis mėnesius. Spalio 14-ą d. teismas svarstys dviejų rusų A. Jerunovo ir S. Gorbačiovo apeliacijas.

Apie tai rašo rusų leidinys „Izvestija“. Pasak jo, Rusijos generalinio konsulato Marselyje duomenimis, vienas fanas galės grįžti į Rusiją jau lapkričio mėnesį, o kiti du į laisvę bus paleisti per artimiausią pusmetį.

Remiantis Prancūzijos įstatymais, išankstinis-lygtinis išlaisvinimas galimas atlikus pusę bausmės. Tokiu atveju, N. Morozovas bus paleistas iš kalėjimo 2016 metų lapkritį, o S. Gorbačiovas ir A. Jerunovas grįš į Rusiją atitinkamai 2017-ų vasarį ir gegužę.

2016 metų birželio 16-ą dieną trys rusų futbolo chuliganai už Marselio mieste sukeltas riaušes buvo nuteisti laisvės atėmimu. Maskvos „Lokomotiv“ klubo darbo su aistruoliais skyriaus direktoriui A. Jerunovui buvo skirta dvejų metų, Tulos „Arsenal“ komandos fanų klubo vykdančiajam direktoriui S. Gorbačiovui – 18-os mėnesių, o Maskvos „Dinamo“ ekipos fanų klubo vadovui N. Morozovui – vienerių metų kalėjimo bausmės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)