Poilsio vilniečiams buvo labai nedaug, o kai kurie žaidėjai yra patyrę nedideles traumas.

„Būsimas varžovas turi didelius tikslus ir ambicijas. „Sūduva“, kaip ir kasmet, kovoja dėl titulų. Marijampolės futbolininkai aiškūs sekmadienio rungtynių favoritai. Todėl žinome, kad laukia sunki kova“, – sakė V. Ivanauskas.

„Sūduva“ yra viena iš rezultatyviausių pirmenybių komandų, pelniusi net 37 įvarčius.

„Yra Povilas Lukšys, Ričardas Beniušis ir kiti Marijampolės futbolininkai, kurie gali įmušti. „Sūduva“ žaidžia atvirą futbolą ir kiekvienose rungtynėse sukuria daug progų, todėl laukia nelengva užduotis neutralizuoti jų pagrindinę atakos liniją“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo REO trenerių štabo atstovas.

Šio turo rungtynėmis komandos baigs antrą čempionato ratą, o pirmas „Sūduvos“ ir REO susitikimas marijampoliečiams buvo vienas iš nemaloniausių pirmame rate. Namuose žaidusi „Sūduva“ nesugebėjo įveikti REO gynybos ir rungtynės baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

REO ir „Sūduvos“ rungtynės vyks birželio 24-ą dieną (sekmadienį) 15 val. Vilniaus „Žalgirio“ stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)