To kaltininkai – šeimininkų fanai, kurie 51 minutę jų palaikomai komandai praleidus antrą įvartį ir atsilikus 1:2 iš tribūnų į stadioną paleido akmenį ir pataikė juo į varžovų saugo Ondrejaus Dudos galvą. Šis iš aikštės buvo išgabentas ant neštuvų.

Netrukus neramumai persimetė ir į žiūrovų sektorių, kur aršiausi „Kukesi“ ir „Legia“ ekipų aistruoliai taip pat turėjo, ką vieni kitiems pasakyti.

Nepaisant to, kad nukentėjusysis O. Duda apibintuota galva netrukus jau ruošėsi grįžti į aikštę, mačui vadovavęs teisėjas iš Šveicarijos Stephanas Klossneris nusprendė jį nutraukti.

Beveik neabejojama, kad „Kukesi“ sulauks griežtų UEFA sankcijų, o pergalė veikiausiai bus įskaityta „Legiai“.

Beje, aistros Tiranoje virė ir prieš rungtynes: abiejų komandų gerbėjai mušėsi gatvėse prie stadiono. Paskui albanai savo sektoriuje iškėlė plakatą: „Rungtynių pabaiga – bus tavo gyvenimo pabaiga! Aš ne slavas, aš – albanas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)