Lionelio Messi vedama katalonų ekipa „Camp Nou“ stadione tiesiog pasismagino. Nors po pirmo kėlinio rezultatas buvo tik 2:0 (abu įvarčius įmušė geriausias planetos futbolininkas L. Messi), antrame prapliupo tikras įvarčių lietus.

Vos prasidėjus antrai rungtynių daliai argentinietis dar labiau padidino „Barca“ klubo turimą persvarą ir po 50-ies minučių katalonai pirmavo jau 3:0. 55-ą susitikimo minutę dar vieną įvartį į „Bayer“ vartus įmušė Cristianas Tello, o dar po kelių akimirkų asmeninį „pokerį“ pasiekė L. Messi, į vokiečių vartus pasiuntęs ketvirtą tikslų smūgį.

Nepaisant to, 62-ą minutę C. Tello dar labiau padidino šeimininkų turimą persvarą ir katalonai turėjo milžinišką persvarą - 6:0. Artėjant susitikimo pabaigai L. Messiui pavyko įmušti ir penktąjį įvartį į svečių komandos vartus, o paguodos įvartį „Bayer“ ekipai pelnė Karimas Bellarabi - 7:1.

Tuo metu atsakomojoje Nikosijos APOEL ir „Lyon“ klubų akistatoje virė tikras nervų karas: kipriečiai jau 9-ą minutę po Gustavo Manducos įvarčio atstatė pusiausvyrą serijoje (1:1), o daugiau nei per likusį pagrindinį laiką, nei per pratęsimą įvarčių pasiekta nebebuvo, tad viską lėmė 11 metrų baudinių serija.

Čia sublizgėjo APOEL vartininkas Dionisis Chiotis, atrėmęs du prancūzų smūgius, ir išvedęs savo ekipą į išsvajotąjį ketvirtfinalį.

Rezultatai:

FC „Barcelona“ 7 - 1 Lėverkuzeno „Bayer“
(Pirmas mačas - 3:1, bendras rezultatas - 10:2)
25' [1 - 0] Lionelis Messi
42' [2 - 0] Lionelis Messi
50' [3 - 0] Lionelis Messi
55' [4 - 0] Cristianas Herrera Tello
58' [5 - 0] Lionelis Messi
62' [6 - 0] Cristianas Herrera Tello
84' [7 - 0] Lionelis Messi
90' [7 - 1] Karim Bellarabi

Nikosijos APOEL 1 - 0 „Lyon“ (po 11 m baudinių - 4:3)
(Pirmas mačas - 0:1, bendras rezultatas 1 - 1)
9' [1 - 0] Gustavo Manduca
115' Gustavo Manduca (APOEL) parodyta raudona kortelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją