Pirmas įvartis į svečių vartus krito jau 2-ą minutę. Mario Grgurovičius perėmė kamuolį ir tiksliai smūgiavo į varžovų vartus iš 16 metrų.

Po įmušto įvarčio žalgiriečiai visą laiką spaudė priešininkus, kuriems pirmame kėlinyje retai pavykdavo net pereiti į vilniečių aikštės pusę. Žalgiriečiai pirmoje rungtynių pusėje susikūrė daug progų, bet jų realizuoti nepavyko.

Antroje varžybų dalyje žalgiriečiai ir toliau dominavo aikštėje. „Metta/LU“ futbolininkai 68-ą minutę turėjo vienintelę progą įmušti įvartį, bet ir ja nepasinaudojo.

Po dešimties minučių prasidėjo į VMFD „Žalgirio“ peržiūrą atvykusio Donato Kazlausko šou. 78-ą minutę baudos aikštelėje jis iš varžovų perėmė kamuolį ir pasiuntė jį į vartus. 84-ą minutę po A. Jankausko perdavimo D. Kazlauskas atsidūrė vienas prieš vartininką, kurį nesunkiai suklaidino.

Po pergalės VMFD „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris D. Petravičius teigė, jog komanda dar nepasiekė optimaliausios sportinės formos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją