Netrukus berniuko ir jo šeimos gyvenimas visiškai pasikeitė. Kai L. Messi pasiekė žinios apie afganistaniečio berniuko nuotraukas, „Barcelona“ futbolininkas vaikui nusiuntė ir „Barcelona“ komandos, ir Argentinos rinktinės sportines aprangas su savo parašais.

Visgi tai greitai sulaukė ir neigiamos reakcijos gimtajame vaiko Afganistane – šeima sulaukė gąsdinimų telefonu, šeimai ėmė grasinti ir Talibano kovotojai.

Dėl kilusių neramumų šeima persikėlė į Pakistaną, kur gyvena ir dabar.
Tačiau mažojo berniuko niekas nepamiršo. 2022-ųjų pasaulio futbolo čempionato Katare organizatoriai suorganizavo M. Ahmadi ir L. Messi susitikimą šalies sostinėje Dohoje, kur „Barcelona“ žais kontrolines rungtynes su vietos „Al Ahli“ komanda.

Jautri akmirka ir vėl išgarstino Murtazą socialiniuose tinkluose, o susitikimu ne mažiau už patį berniuką džiaugėsi ir „Barcelona“ klubo superžvaigždė – berniukas greitai atsidūrė futbolininko rankose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)