Ji venesuelietiems tik išsispyrus kamuolį aikštės viduryje paleido tolimą šūvį ir neįtikėtinai nuginklavo Kamerūno vartininkę Carol Mimboę, kuri nesugebėjo pasiekti aukštai skridusio kamuolio, nors ir nebuvo toli išėjusi iš vartų.

D. Castellanos smūgis buvo apskritai paskutinis mačo dalyvių prisilietimas prie kamuolio, nes iškart po šio epizodo nuaidėjo finalinis teisėjos švilpukas, užfiksavęs dramatišką Venesuelos komandos pergalę 2:1 (1:0).

Tai buvo pasaulio 17-mečių merginų čempionato B grupės antrojo turo mačas ir pirmas venesueliečių laimėjimas, kurio galėjo ir nebūti, nes 93 min. puikų išlyginamąjį įvartį kulnu pelnė kamerūnietė Alexandra Takounda.

Prieš tai, 23 min., tiksliu baudos smūgiu pasižymėjo ta pati D. Castellanos.

Beje, Kamerūno merginoms – tai antras skaudus smūgis iš eilės. Pirmo turo mače jos 2:1 pirmavo prieš Kanadą, bet 78 min. vartininkė C. Mimboe savo baudos aikštelėje be ceremonijų patiesė varžovę ir netrukus praleido 11 metrų baudinį, o 83 min. nepasiekė kamuolio po kuriozinio gynėjos Hannah Taylor smūgio nugara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)