31-erių puolėjas, anksčiau atsovavęs Londono „Chelsea“ klubui, kraupią traumą patyrė antrajame rungtynių kėlinyje, po susidūrimo su varžovu Sun Xiangu. Išvydę incidentą už galvų griebėsi visi – ir abiejų komandų žaidėjai, ir sausakimšas Šanchajaus „Hongkou“ stadionas. Nesėkmingai griuvusiam Demba Ba viduryje aikštės lūžo kairė koja.

Iš skausmo besiraičiojantis futbolininkas greitai atsidūrė medikų globoje ir buvo išgabentas tiesiai į ligoninę, kur jam atlikta operacija.

„Laimėjome, tačiau tai buvo žiauru. Futbolo pasaulyje sukuosi jau daug metų, tačiau tokio nemalonaus ir skausmingo incidento iki šiol nebuvau matęs. Jau geriau būtume pralaimėję, nei šitaip praradę savo lyderį. Tai – doras, sąžiningas, darbštus žaidėjas ir tokio likimo smūgio jis tikrai nenusipelnė“, – po mačo kalbėjo G. Manzano.

Preliminariais duomenimis, be futbolo Demba Ba, kuris su 14 įvarčiu yra rezultatyviausias šio Kinijos čempionato žaidėjas, turės praleisti mažiausiai aštuonis mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)