„Visada malonu pradžiuginti dailiosios lyties atstoves. Ateikite į mūsų rungtynes su savo vaikinais, vyrais ir taip kartu paminėkite šią džiugią šventę“, - sakė „Klaipėdos granito“ atstovai.

Dar kitame Lietuvos futbolo A lygos ture, kuris vyks kovo 14 dieną (šeštadienį) 15 val., granitiečiai Klaipėdoje susitiks su kita uostamiesčio ekipa - „Atlantu“. Šįkart „Klaipėdos granitas“ rungtyniaus svečių teisėmis.

Priminsime, kad praėjusį sezoną „Klaipėdos granito“ futbolininkai žaidė keletą įsimintinų rungtynių. Jie vieninteliai iš A lygos klubų iškovojo net keturis taškus prieš čempione tapusią sostinės „Žalgirio“ ekipą: Vilniuje - 1:1 ir Klaipėdoje - 2:1.

Keturių taškų, rungtyniaudama su „Klaipėdos granitu“, neteko ir sidabro medalius iškovojusi Pakruojo „Kruoja“.

Reikia pažymėti, kad granitiečiai iš lyderių taškus atėmė pirmoje čempionato pusėje, kai „Žalgiriui“ ir „Kruojai“ jų labai reikėjo.
Nors „Klaipėdos granitas“ pernai čempionate užėmė aštuntą vietą, tačiau jį galima vadinti lyderių skriaudėju.

„Klaipėdos granito“ futbolininkai 2014 metais A lygoje iškovojo 9 pergales, 10 rungtynių baigė lygiosiomis ir patyrė 17 pralaimėjimų. Įmuštų ir praleistų įvarčių santykis - 47:67.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją