Dvikovos metu 24-erių metų M. Favrei varžovas griūdamas smogė keliu į galvą. Po to aikštėje prasidėjo muštynės, o M. Favrei kitas oponentas dar kartą smogė ir ranka.

Prieš antrąjį smūgį dar gyvybingas buvęs ir su varžovu aiškintis bandęs argentinietis parkrito ant žolės, jį apėmė konvulsijos. Futbolininkas neteko sąmonės ir buvo skubiai nugabentas į ligoninę, tačiau medikams išgelbėti sportininko gyvybės nepavyko.

Po rungtynių abu žaidėjai, smūgiavę M. Favrei buvo areštuoti. Vyksta tyrimas ir ekspertizė, kuris iš smūgių buvo mirtinas, ar jie buvo suduoti specialiai.

„Įvertinus mums atvežto futbolininko būklę aš galiu konstatuoti tik viena: smūgis buvo labai stiprus. Galimybių išgyventi M. Favre neturėjo“, – situaciją komentavo ligoninės, į kurią buvo atgabenta futbolo auka, medikė Isabel Garay.

Nutrauktas buvo tiek kraupiu incidentu pasibaigęs mačas, tiek visas Regioninės lygos čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)