Pirmasis sąraše - gynėjas Gabrielis Milito, atmetęs Anglijos ir Italijos klubų pasiūlymus. "Barcelona" komandoje neįsitvirtinęs argentinietis turėtų padėti parašą ant dvejų su puse metų kontrakto.

Į Malagą turėtų keltis ir Madrido "Real" gretose mažai rungtyniaujantis atraminis saugas Mahamadou Diarra. Už jį Madrido komanda neprašys kompensacijos, o žaidėjas pasirašys sutartį iki sezono pabaigos, su galimybe ją pratęsti ilgesniam laikui.

"Malaga" tikisi, kad pasieks susitarimą ir su 5 milijonais eurų vertinamu Genujos "Sampdoria" kairiojo krašto futbolininku Reto Ziegleriu.

Be to, kitą sezoną klubą turėtų papildyti vienas perspektyviausių Argentinos saugų Diego Bounanotte. 22 metų futbolininkas iki birželio turėtų likti Buenos Airių "River Plate" komandoje, o tuomet atvykti į Ispaniją.

Šiuo metu nacionalinėse pirmenybėse "Malaga" užima vos 16-ą vietą.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją