Komikas nusprendė prieš artėjančią Lietuvos ir Estijos futbolo rinktinių dvikovą išsiaiškinti, ar dažnai meilę ne tik atstovaujamai sporto šakai, bet ir futbolui deklaruojantys krepšininkai gali bent jau pataikyti į vartus. Akivaizdžiai tikėjęsis lengvesnio pasivaikščiojimo, Mantas Bartusevičius buvo sumaltas į miltus.

Lietuvos ir Estijos dvikovoje turėjo dalyvauti abiejų šalių atstovai, tačiau pamatę M. Kalniečio sugebėjimus su futbolo kamuoliu estai išsigando ir paskutinę sekundę atsisakė dalyvauti iššūkyje, tad jų šalies garbę teko ginti pačiam M. Bartusevičiui.

„Vis dėlto, esu įsitikinęs, kad laimėjo draugystė“, - M. Kalniečiui palikus aikštelę, besidairydamas per petį sakė M. Bartuševičius. - Taip, aš neįmušiau nei karto, o jis įmušė viską, tačiau aš ant jo tikrai nepykstu. Paspaudėme vienas kitam ranką, aš pasakiau, kad amžinai liksime draugais, jis neatsakė nieko. Visi žino, kad tyla – sutikimo ženklas, todėl tikrai laimėjo draugystė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)