„Viborg“ stratego kėdėje A. Skarbalius pakeis daną Ove Christenseną, kuris praėjusį sausį pasitraukė iš pareigų dėl sveikatos problemų. Su nauju klubu lietuvis pasirašė sutartį, galiosiančią iki 2015 metų pabaigos.

„Radome trenerį, kuris pasižymi ne tik pomėgiu sunkiai dirbti, bet ir puikia asmenybe. Jis jau įrodė, kad moka atlaikyti spaudimą ir su minimaliais resursais pasiekti teigiamų rezultatų“, – džiaugėsi „Viborg“ direktorius Mortenas Jensenas.

Jau du dešimtmečius Danijoje gyvenantis A. Skarbalius praėjusį birželį buvo atleistas iš finansinių rūpesčių slegiamo „Brondby“ klubo, kurį treniravo daugiau nei pusantrų metų.

40-metis buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas buvo minimas tarp pretendentų stoti prie nacionalinės komandos vairo po to, kai šis rugsėjį buvo atimtas iš vengro Csabos Laszlo. Tačiau Lietuvos futbolo federacija (LFF) nusprendė pasitikėti buvusiu Cs. Laszlo asistentu Igoriu Pankratjevu. Pirmadienį LFF prezidentas Julius Kvedaras DELFI dar kartą patvirtino, jog kitos kandidatūros nebebus svarstomos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)