Tuomet A. Skarbalių pakeitė Thomasas Frankas, o šįsyk įvyko atvirkštinė rokiruotė.

„Auri“ Danijoje vadinamas buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas komandos vairą savo rankose laikys iki ateinančios vasaros. Skelbiama, kad klubas tuo metu dairysis kito stratego.

Pastaruoju metu A. Skarbalius dirbo „Brondby“ jaunimo (iki 19 metų) komandos treneriu. Danijoje gyvenantis specialistas buvo neretas svečias ir savo tėvynėje, kur konsultavo keletą klubų, o praėjusį lapkritį pasirašė sutartį su Lietuvos futbolo federacija (LFF), kuria įsipareigojo trejus metus kelti vaikų ir jaunimo trenerių kvalifikaciją bei su savo partneriais įdiegti futbolininkų duomenų bazę ir varžybų analizės sistemą.

Ar šuolis karjeros laiptais turės įtakos partnerystei su LFF, kol kas neaišku – federacijos atstovai tik iš DELFI sužinojo apie naujas A. Skarbaliaus pareigas.

Per savo trenerio karjerą, prasidėjusią 2006 metais, A. Skarbalius vadovavo penkiems įvairaus pajėgumo Danijos klubams.

„Brondby“ ekipa šiuo metu nacionalinėse pirmenybėse žengia penkta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)