Mačas prasidėjo aukštu tempu, o pajėgiais žaidėjais pasipildęs „Zap Sport“ klubas ėmė agresyviai spausti. Sužaidus daugiau kaip 4 minutes „Kaunas FC“ veteranas Vytautas Škarna išvedė komandą į priekį, bet po 7 minučių rezultatas buvo išlygintas (1:1).

Pirmojo kėlinio pabaigoje puikiai sužaidęs Ovidijus Girnsius su Linu Vaitkum pasiuntė kamuolį Eimantui Meidui, o šis sugrąžino lietuviams persvarą (2:1).

Antrame kėlinyje dramų netrūko: sužaidus vos dvi minutes priešininkų komanda vėl išlygino rezultatą (2:2). Vis tik po minutės svarstyklės pakrypo „Kaunas FC“ naudai – įvartį pelnė Gajus Turkovas.

Varžovų treneriui teko prašyti minutės pertraukėlės, po kurios jie jau trečią kartą mače sugrąžino lygybę (3:3).

Lietuvos komanda susiėmė ir pasiuntė dar du tikslius smūgius į Londono ekipos vartus. Bet priešininkai nesiruošė pasiduoti ir taip pat atsakė dviem tiksliais šūviais (5:5).

Likus žaisti kiek mažiau nei trims minutėms „Kaunas FC“ treneris Mantas Kvietkus paprašė minutės pertraukėlės. Po jos buvo puikiai sužaista gynyboje, ir kontratakos metu G. Turkovas vėl išvedė saviškius į priekį.

„Zap Sport“ klubas atliko keitimą ir pakeitė vartininką į penktąjį aikštės žaidėją, bet lietuviams pavyko atremti ataką, ir L. Vaitkus puikiu tolimu smūgiu pasiuntė kamuolį į tuščius varžovų vartus.

Likus žaisti 40 sekundžių į „Kaunas FC“ ekipos vartus buvo paskirtas baudos smūgis – jį atrėmė vartininkas Renatas Ivaškevičius. „Zap Sport“ nepasidavė ir toliau stengėsi sudaryti spaudimą, bet likus žaisti 15 sekundžių tašką susitikime padėjo įvartį įmušęs O. Girnius – 8:5.

„Buvo labai gera kova. „Zap sport“ prieš susitikimą pasistiprino keliais žaidėjais iš brazilų „Helvecia FC“. Esu labai patenkintas komandos treneriu ir visais žaidėjais, nes jiems teko atlaikyti nuolatinį spaudimą ir kurti aštrias kontratakas. Po šios pergalės pakilome į antrą vietą, todėl turime labai gerai sužaisti ir laimėti visas varžybas, jei norime kitais metais kovoti dėl UEFA Futsal taurės“, – po mačo kalbėjo klubo vadovas Romas Poluškinas.

„Kaunas FC“ komandos sudėtis:

Registruoti:

Eimantas Meidus 1 įvartis (kapitonas)
Vytautas Škarna 3 įvarčiai
Gajus Turkovas 2 įvarčiai
Ovidijus Girnius 1 įvartis
Linas Vaitkus 1 įvartis
Karolis Neverdauskas
Vitalijus Macijauskas
Renatas Ivaškevičius (vartininkas)

Turnyro lentelė:

1Futsal Club Enfield77002621
2Kaunas FC65011715
3Kickers Futsal75021715
4Barking FC Futsal7304-69
5Sport London Benfica6402-89
6London Zappsport7205-56
7Braintree Futsal Club7106-153
8Sussex Futsal Club7007-260

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)