„Rezultatas toks, kuris gali tenkinti tik „Trakus“ ir „Žalgirį“. Tiek mes, tiek „Sūduva“ prarado taškus. Kalbant apie rungtynes, žiūrovams jos turėjo patikti. Puolimas buvo geresnis už gynybą, tą parodo trys tiek vienos, tiek kitos komandos įmušti įvarčiai.

Nors mes buvome mažumoje, vis tiek per 15 minučių mes neturėjome teisės leisti įmušti dviejų įvarčių. Aišku, apskritai vertinant tai nėra blogas rezultatas, tačiau žiūrint į tai, kaip vyko rungtynės.. aišku, toks rezultatas nedžiugina.

Su „Sūduva“ Marijampolėje mums niekada nebūna lengva, nes čia visada mūsų žaidėjus šalina iš aikštės. Praėjusiais metais Mažeika Baravyką pašalino už nieką, dabar vėl.

O juk dar buvo situacija, esant rezultatui 3:3, kai jų vartininkas suklydo ir nustūmė Kazlauską. Ir nieko. Šaunuolis, ką daugiau galiu pasakyti.

Šiaip jau, nenoriu apie teisėją kalbėti, geriau pasakysiu, kad abi komandos žaidė gerą futbolą ir abiejų lygiosios netenkino. Bet čempionatas tęsiasi. O kol kas noriu „Sūduvai“ palinkėti sėkmės Europos taurės turnyre. Jiems, kaip ir mums, atiteko stiprus varžovas.

Ačiū teisėjams už rungtynes! Šaunuoliai!“, – kalbėjo K. Sarsanija.

Kitas rungtynes „Atlantas“ žais kitą ketvirtadienį UEFA Europos lygoje su Helsinkio HJK klubu.