„Nėra ramybės. Niekur – nei viešbutyje, o ką jau ir kalbėti apie gatvę. Visi žino mano pavardę, visi greitai išsiaiškina, kur gyvenu. Negaliu netgi išeiti trumpai pasivaikščioti – jau laukia paparaciai. Tai dažnai tiesiog siaubinga, kaip kažkokia nelaimė. Kartais noriu tiesiog pereiti per tiltelį, nueiti į restoraną, tačiau tai nėra įmanoma. Todėl turiu įvairių programėlių savo išmaniajame telefone ir užsakinėju maistą į namus“, – atviravo J. Mourinho.

J. Mourinho Mančesteryje toliau naudojasi viešbučio paslaugomis, nors britų žiniasklaidoje sklandė ne vienas gandas apie tai, kad portugalas ketina įsigyti didelį namą.

„Pirkti namą? Galbūt ir būtų gerai nedideli apartamentai. Tačiau tikrai ne tie gigantiški namai, kuriuos man perša spauda. Jeigu rasčiau neblogus apartamentus su garažu, galbūt juos ir pirkčiau. Tačiau yra kita problema – gaminti maisto aš nemoku, o tai jau sudarytų problemų gyvenant ne viešbutyje“, – teigė jis.

Portugalas prisipažįsta, kad Mančesteryje jam trūksta šeimos.

„Mano dukrai sueis 20 metų kitą savaitę, mano sūnui – 17 po kelių mėnesių. Jie turi savo gyvenimus: universitetas Londone, futbolas Londone, draugai. Jie tokio amžiaus, kad nebegali sekioti manęs, kaip tai būdavo aukščiau. Pirmą kartą per visą laiką mano šeima gyvena kitą gyvenimą“, – pasakojo J. Mourinho.

Portugalo treniruojama Mančesterio komanda šiuo metu Anglijos čempionato turnyro lentelėje užima tik 7 vietą (14 taškų po 9 rungtynių), o paskutinį mačą triuškinamai 0:4 pralaimėjo Londono „Chelsea“ futbolininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)