„AFF vadovybė gavo elektroninius L. Messi ir „Barcelona“ klubo laiškus, kuriuose aptariamas mažojo Murtazos ir garsaus futbolininko susitikimas“, - federacijos atstovą spaudai Syedą Alį Kazemį cituoja „Fox News Latino“.

Murtaza, kuris gyvena Jaghori vietovėje Afganistane, pasak CNN žurnalistės Hilary Whiteman, vilkėjo iš plastikinio maišo padarytus Argentinos rinktinės marškinėlius su L. Messio pavarde ir jo 10-u numeriu, nes tėvai neturėjo pinigų jam nupirkti tikrus.

M. Ahmadi brolis Hamayonas pagamino jam tuos garsiuosius plastikinius marškinėlius ir mažojo Murtazos nuotrauka tapo interneto sensacija.

Abi suinteresuotos pusės dabar derina Murtazos ir 28-erių metų L. Messi susitikimo laiką ir vietą. Manoma, kad tai vyks Katalonijos sostinės Barselonos „Camp Nou“ stadione.

Murtaza Ahmadi
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)