„Gintrai-Universitetui“ Zenatha Coleman pelnė 4, o Thomalina Adams ir S. Veličkaitė po 2 įvarčius.

Komentuodamas susitikimą „Gintros-Universiteto“ treneris R. Viktoravičius išskyrė solidžiai žaidimą aikštės viduryje kontroliavusių Rasos Imanalijevos ir Dovilės Gailevičiūtės tandemą bei pasidžiaugė neseniai komandą papildžiusių legionierių Z. Coleman ir Th. Adams komandiniu žaidimu.

„Galiu pasakyti drąsiai, kad šiose rungtynėse likau patenkintas komandos žaidimu ir didelių priekaištų savo auklėtinėms neturiu. Puolimo grandyje geras rungtynes sužaidė Z. Coleman, kuri puikiai įsiliejo į komandinį, kombinacinį futbolą, o kai žaidi dėl komandos – dažniausiai nusipelnai ir asmeninės sėkmės. Galiu pagirti ir kitą naujokę Th. Adams, kuri pelnė du gražius įvarčius, šaltakraujiškai realizuodama progas. Didelį darbą valdant žaidimą aikštės viduryje padarė R. Imanalijevos ir D. Gailevičiūtės tandemas. Kadangi daug atakavome, gynyboje praktiškai užtekome ir vienos V. Neverdauskaitės, kuri taip pat sėkmingai susidorojo su savo užduotimis“, – optimistiškai apie komandos pasirodymą pusfinalyje atsiliepė treneris.

Finale „Gintra-Universitetas“ susitiks su Vilniaus „MFA-Žalgirio“ ir Kauno „LSU-Žaros“ ekipų poros nugalėtojomis. Artimiausiu metu turėtų paaiškėti ir finalo vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją