Vienintelį rungtynių įvartį pirmojo kėlinio viduryje pelnė „Granitas“ puolėjas Žygimantas Kirsys.

Po rungtynių kalbintas nugalėtojų komandos vyriausiasis treneris Nikolajus Pupkinas pažymėjo, kad pergalę nulėmė tai, jog žaidėjai atliko jiems iš anksto numatytas užduotis, ir komanda sužaidė taip, kaip ir buvo planuota.

„Nors, kaip ir dera finalui, jautėsi nervingumas, trūko tikslumo baigiamojoje puolimo stadijoje, tačiau atlikti „namų darbai“ ir mūsų pasirinkta taktika pasiteisino – sugebėjome įmušti ir kartu nepraleisti patys. Gynyboje didelių klaidų išvengėme, o antrame kėlinyje privalėjome įmušti dar bent du įvarčius. Gal įtakojo ir tai, jog tai buvo paskutinės šio sezono rungtynės – kai kurie žaidėjai atrodė jau „persisotinę“ futbolo. Kita vertus, mūsų jaunai komandai šių metų VAFF taurės turnyras buvo puiki patirtis. Smagu, kad baigiamasis akordas pavyko“, - sėkmingų rungtynių priežastis vardijo N. Pupkinas.

FK „Granitas“ Vilniaus apskrities futbolo federacijos taurę iškovojo pirmą kartą klubo istorijoje ir nugalėtojų vardą įsirašė greta tokių garsių komandų vardų kaip „Neris“, „Spartakas“ ar „Žalgiris“.

Pagrindinė FK „Granitas“ komanda šių metų Lietuvos futbolo čempionato II-osios lygos Pietų zonos pirmenybėse liko ketvirta, o komandos dubleriai laimėjo Vilniaus apskrities futbolo federacijos reguliaraus čempionato pirmenybes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją