Po šio susitikimo savo mintimis apie rungtynes pasidalijo katalonų ekipos krašto gynėjas Dani Alvesas. Žurnalistai nepraleido progos į pokalbį įterpti ir Madrido „Real“ temos.

„Keista, jog po šio mačo nesulaukėme kritikos iš paties Jose Mourinho. Visada po prastai, ar nelabai vykusiai susiklosčiusių rungtynių jis sugebėdavo mums įgelti“, - teigė 28-erių metų gynėjas. - Mes puikiai žinome, koks jis žmogus. Jis - labai pavydus, todėl stengiasi sumenkinti kitų nuopelnus“.

„O patys prieš kiekvieną mačą giriasi, tačiau to, ką prižada, aikštėje nepadaro. Mes, skirtingai nei jie, savo pažadų laikomės ir bent jau savęs neapgaudinėjame“, - dėstė D. Alvesas.

„Žurnalistams toks J. Mourinho būdas patinka, nes tik dėlto parduodama tiek daug laikraščių. Bet mano manymu - geriau mažiau kalbų, daugiau darbų. Galbūt dėl šios priežasties mes ir neprarandame nugalėtojo mentaliteto“, - baigė futbolininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją