Pirmasis rungtynių įvartis krito prabėgus pusvalandžiui nuo pirmojo arbitro švilpuko, kuomet kauniečiu ekipos futbolininkas Klaudijus Upstas išvedė saviškius į priekį.

Visgi po 3 minučių buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys į „Hegelmann“ vartus ir rezultatą išlygino Nicolasas Gorobsovas. Tai buvo pirmasis panevėžiečių įvartis šį sezoną.

Šeimininkai greitai ir vėl pradžiugino savo komandos aistruolius, kai 36-ąją minutę rezultatą persvėrė Patrickas Popescu.

Po pertraukos čempionų gynyba galutinai pakriko ir kauniečiai atseikėjo dar du įvarčius, kuriuos pelnė Denisas Bosnjakas bei vienuolikos metrų baudinį realizavęs Samuelis Odeoyibo.

59-ąją minutę panevėžiečių puolėjas Noelis Mbo sušvelnino rezultatą.

89-ąją rungtynių minutę raudona kortele buvo nubaustas šeimininkų krašto saugas Matas Vareika, bet tai nesutrukdė kauniečiams išsaugoti turėtą pranašumą.

Pergalę iškovojęs „Hegelmann“ su 10 taškų šiuo metu rikiuojasi antroje vietoje, tuo metu „Panevėžys“ lieka pergalių bei užima paskutinę – 10-ąją poziciją.

Tuo metu trijų nesėkmių seriją nutraukė Vilniaus r. „TransINVEST“ futbolininkai, kurie išvykoje 1:0 palaužė „Šiaulius“.

Tai buvo pirmoji šiauliečių nesėkmė šiame sezone. Prieš tai Mindaugo Čepo auklėtiniai buvo pasiekę vieną pergalę ir tris sykius sužaidė lygiosiomis.

Vienintelį rungtynių įvartį 53 minutę pelnė čempionato naujokų puolėjas Henrique Devensas.

Šiose rungtynėse buvo parodytos septynios geltonos kortelės, iš kurių šešias užsidirbo „Šiauliai“.

Pralaimėjimų seriją nutraukęs „TransINVEST“ laikinai dalijasi 4-5 pozicijas su tais pačiais šiauliečiais.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją