Prieš sezono startą Kėdainių „Nevėžio“ klubą papildęs legionierius pavasarį pateko į skandalingą istoriją, kuomet buvo apkaltintas seksualiniu nusikaltimu.

Bet dabar krašto puolėjas gali lengviau atsikvėpti – ikiteisminis tyrimas jo atžvilgiu nutrauktas nenustačius nusikaltimo sudėties. Tai DELFI patvirtino Kėdainių rajono policijos komisariato kriminalinės policijos skyriaus viršininkė Diana Mikalauskaitė.

Tiesa, pats F. Paimas gerų žinių sulaukė jau išvykęs iš Lietuvos – liepos pradžioje jis paliko „Nevėžį“ ir persikėlė į antroje pagal pajėgumą Liuksemburgo lygoje rungtyniaujantį Kelio ir Tetanžo „Union 05“ klubą.

LFF I lygoje portugalas spėjo sužaisti devynerias rungtynes, per kurias pasižymėjo dviem įvarčiais ir kartą buvo išvarytas iš aikštės.

Vienu gabiausių Lisabonos „Sporting“ (Portugalija) klubo akademijos auklėtinių laikytas žaidėjas karjeros pradžioje treniravosi kartu su C. Ronaldo ir buvo nuolat kviečiamas į savo šalies jaunimo rinktines.

Bet didžiuliai lūkesčiai ir anksti užgriuvę pinigai sugadino bręstantį talentą.

„Aš buvau visiškai susipykęs su galva. Padariau daugybę klaidų. Ėjau klystkeliais: buvo daug vakarėlių, daug linksmų naktų, daug merginų. Visa tai žaidėjui tikrai ne į naudą, ir aš už tai sumokėjau atitinkamą kainą“, – interviu futbolo.tv yra prisipažinęs F. Paimas.

„Fabio – labai šaunus ir teigiamas žmogus. Gyvenime jis daug turėjo ir viską prarado, o dabar stengiasi lipti iš duobės. Matosi, kad praeityje jis buvo kažko vertas, bet šiuo metu nebėra išskirtinis žaidėjas, matyt, turi kažkokių psichologinių problemų“, – gegužę kalbėdamas su DELFI, „Nevėžio“ legionierių apibūdino ekipos vyriausiasis treneris Darius Urbelionis.

Tėvynėje vis dar puikiai žinomas F. Paimas laikomas žaidėjo, iššvaisčiusio likimo dovanas, simboliu. Apie jį net buvo sukurtas dokumentinis filmas. Portugalijos žiniasklaidos dėmesio sulaukė ir Lietuvoje F. Paimui mesti kaltinimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)