Portugalo ir Anglijos sostinės ekipos keliai išsiskyrė ketvirtadienio popietę. Pagrindinė to priežastis - tragiška sezono pradžia, dėl kurios „Chelsea“ futbolininkai užima vos šešioliktą vietą „Premier“ lygoje.

Anot R. Calderono, tik laiko klausimas, kada J. Mourinho sugrįš į Ispaniją ir klubo vairą perims iš Rafa Benitezo.

„Mou priartėjo prie Madrido“, - „Twitter“ paskyroje rašo buvęs „Real“ vadovas. - Liko suderinti tik kelis dalykus ir jis bus čia. Tai, be jokios abejonės, yra pačios geriausios žinios Perezui sunkiausiame laikotarpyje per visus jo prezidentavimo metus.“

Vėliau R. Calderonas atsargiai pridūrė, kai tai tiko jo nuomonė.

„Visiems pranešu: Mou klausimu išreiškiau tik savo asmeninę nuomonę. Už nieką kitą nekalbu.“

Verta paminėti, jog tai jau ne pirmas kartas, kai R. Calderonas kalba apie J. Mourinho prie „Real“ klubo vairo.

„Ne paslaptis, kad dabartinis „Real“ prezidentas daug kartų palaikė J. Mourinho. Žinau, jog atrodo keista, tačiau jei R. Benitezo sezonas nebus geras, o J. Mourinho bus atleistas iš „Chelsea“ klubo trenerio pareigų, negalima atmesti galimybės, kad jį čia pamatysime“, - prieš mėnesį talkSPORT duotame interviu sakė R. Calderonas.

Tuo metu pagrindiniais favoritais baigti sezoną „aristokratų“ stratego poste įvardijami olandas Guusas Hiddinkas ir ispanas Juande Ramosas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)